El penedesenc Marc Bartra (Trabzonspor) viu el terratrèmol de Turquia des de la distància

06/02/2023 - 16:33h

El jugador de Sant Jaume dels Domenys no ha notat res des de Trabzon

Marc Bartra, jugador aquesta temporada del Tranzonspor de Turquia, no ha notat el fort terratrèmol que ha viscut el sud del país la passada matinada. El penedesenc viu a la ciutat de Trabzon, ubicada, al nord a la riba del mar Negre, a uns 800 km de distància de l’epicentre del sisme i allà els efectes de la sacsejada no han arribat.

Amb tot, la lliga turca sí que està vivint les conseqüències del terratrèmol. Els equips de la zona més propera a l’epicentre (Gazisehir Gaziantep, Adana Demispor i Hatayspor) són clubs de Primera Divisió i han patit greus problemes. Jugadors i tècnics del Hatayspor d’Antakya estan, a hores d’ara, desapareguts i la ciutat esportiva d’aquest equip s’ha ensorrat.

La lliga turca, que ahir mateix va disputar partits, s’ha suspès fins a nova data per determinar. Precisament, el proper desplaçament del Trabzonspor de Marc Bartra al campionat era al camp del Gazisehur Gaziantep d’aquí quinze dies. Abans havia de rebre la visita del Adana Demispor i, curiosament, fa poc més d’ una setmana, el 28 de gener, va jugar al camp del Hatayspor Antakya (2-1).

També et pot interessar

Comentaris