El Patí Vilafranca torna a fer mèrits per guanyar, però acaba patint una altra derrota enfront el Caldes (3-4)

05/02/2023 - 19:25h

Els de Toni Aranda guanyaven a falta de 10 minuts (3-2)

No hi ha manera. El Patí Vilafranca ha tornat a topar amb el seu destí en aquesta temporada per oblidar. Els de Toni Aranda han fet mèrits més que suficients enfront el Caldes per, com a mínim, obtenir un empat, però la falta de sort, la poca efectivitat atacant i el pes psicològic que significa portar només un punt a la taula, han acabat dictant la seva sentència.

El Patí Vilafranca guanyava 3-2 a falta de 10 minuts, però a la recta final el Caldes ha sabut aprofitar els seves oportunitats per capgirar el marcador i endur-se el triomf cap el Vallès Oriental. Una falta directa transformada amb destresa per Marcos Blanqué (43′) i una bona rematada de Marc González (47′) han acabat definint el 3-4 final a la poliesportiva.

Abans de tot això, l’enfrontament ha estat molt igualat i en cap moment s’ha notat la diferència a la classificació entre els dos equips. El Patí Vilafranca s’ha arribat a avançar tres vegades al marcador amb un 1-0, un 2-1 i un 3-2. Important semblava el 3-2 de Roger Martí marcat només un minut després de l’empat calderí (30′), però la realitat d’aquesta temporada és molt dura amb els penedesencs.

El Caldes, a més d’anar per darrera al marcador, ha patit la greu lesió de Cristian Rodríguez, que ha rebut un cop de bola a la cara i ha acabat amb el rostre ple de sang i havent-se de retirar als vestidors per ser atès. Malgrat tot, els del Vallès Oriental han sabut sobreposar-se a tot i han capgirat el resultat fins el 3-4. Tot segueix igual. El Patí amb un 1 punt després de 17 partits.

CP Vilafranca: Xus Fernández, Roger Martí, Arnau Ribas, Marc Palau, Gabriel Villares -cinc inicial- Pablo del Río, Manu Necchi, Gerard de Sivatte

CH Caldes: Jaume Gisbert, Roger Presas, Xavi Gurri, Cristian Rodríguez, Marcos Blanqué -cinc inicial- Arnau Serra, Dídac Llobet, Alvaro Giménez, Marc González

Arbitres: Josep Antoni Ribó i Marc Martín

Gols: 1-0 Pablo del Río (13′); 1-1 Alvaro Giménez (18′) -descans- 2-1 Roger Martí (28′); 2-2 Xavi Gurri (29′); 3-2 Roger Martí (30′); 3-3 Marcos Blanqué (falta directa) (43′); 3-4 Marc González (47′)