Els exdelegats federatius Manel Duran i Josep Vives s’afegeixen a la candidatura de Juanjo Isern a la FCF

02/02/2023 - 19:50h

Als anteriors comicis, Duran va presentar-se a les llistes d’Alex Talavera

Nous i sorpresius moviments de cara a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) previstes pel proper dilluns 13. La darrera novetat s’ha produït amb la confirmació que els dos exdelegats federatius de l’ens a l’Alt Penedès-Garraf, Manel Duran i Tarragona, Josep Vives, s’han afegit a la candidatura de Juanjo Isern que s’ha presentat aquesta setmana a Girona.

En els comicis del maig de l’any passat, Duran es va presentar a les llistes d’Alex Talavera i Josep Vives va decidir mantenir-se en un segon pla, però donant suport a Rafael Pinedo, que també anava a la candidatura de Talavera. En principi, Juanjo Isern i Alex Talavera havien arribat a un pacte per presentar-se en una cadidatura unitària de cara a les eleccions del dia 13, però, en darrera instància, es va trencar l’acord i Isern i Talavera tornaran a anar per separat, si no es produeixen nous moviments i si, finalment, tots els candidats de l’any passat, repeteixen aquesta vegada.

Manel Duran i Josep Vives han apostat per Juanjo Isern després dels darrers moviments de la candidatura de Talavera. Formen part del nucli de candidats que volien un acord per tractar de guanyar les eleccions amb claredat i desbancar Joan Soteras de la presidència de la Federació.

Tot plegat a pocs dies vista d’una nova cita electoral que va ser dictaminada pel Tribunal Català de l’Esport (TCE) al donar la raó a la impugnació que va presentar en el seu dia el candidat Alex Talavera. El TCE va detectar 175 vots irregulars el dia de les eleccions i és per això que va obligar a repetir els comicis. Es confirma, per ara, el dia 13 entre les 10 del matí i les 7 de la tarda com a jornada electoral. En el cas del Penedès i de Tarragona, es podrà votar a les delegacions de Vilafranca i de Tarragona ciutat. El fet de ser dia laborable ha estat molt criticat per part dels clubs, molts dels qual tindran dificultats per exercir el seu dret a vot.

També et pot interessar

Comentaris