La psicòloga vilafranqina Anna Romeu publica el llibre ‘Soc sensible’

01/02/2023 - 16:00h

L’acte de presentació es farà a l’Escorxador de Vilafranca el proper dijous, 9 de febrer

La psicòloga Anna Romeu, experta en alta sensibilitat, acaba de publicar el llibre Soc sensible. Com aprendre a regular l’alta sensibilitat (Rosa dels Vents). El llibre vol ensenyar els seus lectors i lectores a conviure amb l’alta sensibilitat, tant en la vida quotidiana com en l’entorn empresarial i laboral.

Publicat per l’editorial Rosa dels Vents, del grup Penguin Random House, aquest llibre vol ser una gran ajuda per reconèixer i entendre aquest tret de personalitat que és present en un 20% de la població. Anna Romeu dona eines i tècniques en el seu llibre per poder detectar aquest tret i regular-lo per viure de forma més serena, així com també poder fer una bona adaptació dins l’entorn laboral d’aquestes persones i aprofitar-ne tots els avantatges i minimitzar-ne els inconvenients.

L’acte de presentació oficial es va fer aquest dimarts a la Casa del Llibre de Barcelona i el proper dijous 9 de febrer es presentarà a una de les sales de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès, a les 7 de la tarda.

Anna Romeu (Vilafranca del Penedès, 1972) és psicòloga experta en acompanyament de persones altament sensibles i en educació emocional. A banda de la seva feina en els àmbits de la psicologia clínica i de la psicologia d’emergències, imparteix formacions, tallers i xerrades a escoles, empreses i al públic en general sobre aquest tema.

També et pot interessar

Comentaris