Xènia Benach s’imposa en els 60 tanques del Meeting Internacional Catalunya

01/02/2023 - 13:06h

La vilafranquina va superar per centèsimes Teresa Errandonea

La vilafranquina Xènia Benach va tornar a ser protagonista en el Meeting Internacional Catalunya celebrat a Sabadell. L’atleta es va imposar a la final dels 60 tanques en una carrera al límit de les emocions. Va signar un temps de 8”14 superant, només, per centèsimes Teresa Errandonea, que va entrar en segona posició. Per darrera van classificar-se les italianes Giulia Guarriello i Elisa Maria di Lazzaro.

El triomf de Benach (València Atletisme) amplia el seu palmarès en una cita de Sabadell que va tenir un dels millors cartells nacionals i internacionals dels darrers anys. La vilafranquina és l’actual campiona d’Espanya dels 100 tanques a l’aire lliure, títol que va aconseguir l’any passat a Nerja signant un temps de 12.94, marca que no va ser homologada degut al vent a favor que hi havia en el moment de la prova.

També l’any passat va participar en els 100 tanques a l’Europeu de Munich on va passar la primera ronda classificatòria, però va quedar eliminada a les semifinals després de signar un temps de 13.18.

També et pot interessar

Comentaris