La Unió Esportiva Sant Sadurní presenta el llibre del seu centenari en un acte emotiu

01/02/2023 - 08:07h

El celler de La Fassina es va omplir de gom a gom

Amb un celler de La Fassina ple de gom a gom, la Unió Esportiva Sant Sadurní va presentar el llibre del seu centenari que s’ha estat elaborant durant els últims anys. El club va celebrar els 100 anys el 2020 i la publicació del llibre, posa el definitiu punt i final al programa d’actes de l’efemèride.

L’alcalde Sant Sadurní d’Anoia, Ton Amat, es va mostrar molt satisfet de disposar de l’obra i va recordar que el futbol ha estat un eina d’integració al municipi al llarg d’aquest segle continuat d’activitat. Per la seva banda, el president del club, Toni Cruces, va destacar la feina que ha suposat tirar endavant la creació del llibre del centenari tenint en compte que es disposava de poca documentació. Cruces, que va accedir a la presidència el 2019, va tenir paraules d’agraïment per Toni Romeu, autor del treball i per totes les persones que han intervingut en l’elaboració, entre elles Angels Ventura que hi ha treballat en moments complicats a nivell personal.

Toni Romeu va intervenir per repassar algunes de les anècdotes que ha viscut durant els mesos de feina. De fet, Romeu va incidir en el fet del poc material històric que es conserva de l’entitat. Així, per exemple, només es guarda a dia d’avui un cartell amb la nom del club que estava penjat al vell camp del Centre i una farmaciola. També va recordar que, en un principi, es creia que el club s’havia fundat el 1925, però que es va trobar documentació d’un primer partit el 1920. La presentació de l’obra va comptar amb la presència de diversos representants federatius i antics i actuals jugadors i entrenadors de la formació blava que van omplir d’emotivitat la vetllada.

També et pot interessar

Comentaris