El CCAP organitza una sessió informativa sobre lloguers d’habitatges

31/01/2023 - 18:00h

La reunió té com a objectiu resoldre els dubtes de les persones que vulguin destinar un pis a lloguer o que ja el tinguin llogat

El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha organitzat per aquest dijous la xerrada una xerrada destinada a propietaris d’habitatges que els vulguin llogar, o que ja ho hagin fet, amb l’objectiu de resoldre els dubtes que habitualment plantegen les persones propietàries.

La sessió es farà a les 18 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal.

Els temes que es tractaran són: els contractes de lloguer i la seva durada i finalització; els augments en la renda de lloguer i la seva regularització,  i la fiscalitat dels contractes de lloguer (deduccions en la declaració de la Renda per als propietaris). També s’informarà sobre les novetats de la normativa estatal sobre els contractes de lloguer, que ha entrat en vigor aquest any.

També es presentarà als assistents el servei públic de lloguer que ofereix el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’assegurança gratuïta per a la llar per a aquells propietaris que lloguin a través d’aquest servei.

La sessió podrà seguir-se de forma presencial o telemàtica, però caldrà inscripció prèvia a través de l’enllaç  https://www.inscribirme.com/soupropietariivoleullogarunhabitatge

També et pot interessar

Comentaris