Sarzana-Noia i Benfica-Calafell, els dos primers partits de la lligueta final de la Champions pels equips comarcals

25/01/2023 - 20:37h

El Noia té, sobre el paper, un grup més senzill que el Calafell

Aquest dijous al vespre s’inicia la fase de grups de la Champions League 22/23 i els dos equips comarcals que hi participen, Noia i Calafell, juguen fora. El Noia ho fa a la pista italiana del Sarzana (9 del vespre) i el Calafell a la pista del Benfica (10 del vespre hora de Catalunya). Sobre el paper, els de Sant Sadurní tenen un compromís més senzill que els del Baix Penedès que inicien la competició en una de les pistes més complicades de tot el continent.

El Calafell està enquadrat en el grup A conjuntament amb Benfica, Oliveirense i Liceo, mentre que el Noia està en el grup B amb Sarzana, Forte dei Marmi i Porto. Els dos primers classificats dels quatre grups d’aquesta fase es classificaran per la “Final a 8” que es disputarà a la ciutat portuguesa de Viana do Castelo.

El Calafell arriba a la lligueta decisiva després d’haver disputat dues prèvies a l’octubre i al desembre, la primera a Ginebra i la segona a Diessbach. Per la seva banda, el Noia ho fa havent jugat, només, la segona prèvia, en el seu cas a la localitat italiana de Forte dei Marmi.

A més dels partits de Noia i Calafell, la lligueta també tindrà protagonisme penedesenc en altres duels. Els sadurninencs Marc Gual i Pedro Gil (Forte dei Marmi) debuten al Palau Blaugrana contra el Barça on hi serà Pau Bargalló, mentre que Ferran Mañé (Saint Omer) té partit a la pista del Reus Deportiu. En aquest partit Reus Deportiu-Saint Omer també jugarà el sadurninenc Sergi Aragonès a les files reusenques.

Els partits de la primera jornada són:

Grup A: Benfica-Calafell (10 del vespre); Oliveirense-Deportivo Liceo (10 del vespre)

Grup B: Porto-Trissino (9 del vespre); Sarzana-Noia (8 del vespre)

Grup C: FC Barcelona-Forte dei Marmi (7.30 de la tarda); Amatori Lodi-Valongo (9 del vespre)

Grup D: Sporting Portugal-Barcelos (7.30 de la tarda); Reus Deportiu-Saint Omer (9 del vespre)

També et pot interessar

Comentaris