Jazmin Romeu (Esportiu Penedès), medalla de bronze als 60 llisos del campionat de Catalunya en pista coberta absolut

25/01/2023 - 17:00h

L’atleta penedesenca encara està en categoria juvenil

L’atleta de l’Esportiu Penedès, Jazmin Romeu, va aconseguir la medalla de bronze a la final dels 60 llisos al campionat de Catalunya absolut indoor que es va disputar durant el cap de setmana a Sabadell. Romeu va certificar aquest èxit en categoria absoluta, malgrat que encara és atleta en edat juvenil. Es tracta, doncs, d’un èxit de primer nivell que converteix la penedesenca en una de les noves promeses de l’atletisme català.

Romeu va signar un temps de 7”68 i només va ser superada a la línia d’arribada per Jael Bestué (FC Barcelona) i Ona Rosell (Playas de Castellón). En aquest mateix campionat, els també atletes de l’Esportiu Penedès, Alemu Estela i Núria Gutiérrez van aconseguir la medalla de bronze en els 400 llisos i els 3 mil de categoria sub-23.

El bon nivell penedesenc el van completar Xènia Benach (Playas de Castellón) i Pol Retamal (FC Barcelona). Benach es va imposar a la prova dels 60 tanques, mentre que Retamal (6”75) era segon als 60 llisos per darrera de Bernat Canet (6”74) encara que, només, amb una centèsima de diferència.

També et pot interessar

Comentaris