Les Festes de Sant Raimon guanyen en qualitat i públic

25/01/2023 - 12:53h

L’Agrupació de Raimons i Raimundes fa un balanç molt positiu de les festes d’hivern per l’alta participació del públic a tots els actes i el nivell dels concerts

“Contents i molt satisfets”, així és com es mostren des de l’Agrupació de Raimons i Raimundes a l’hora de fer el balanç de les festes de Sant Raimon 2023. En nom de l’agrupació, Raimon Bové ha explicat al 3d8 que tots els actes han tingut un ple absolut i que el gran objectiu que es van plantejar des que van agafar l’organització de les festes, l’any 2018, arribar a tota mena de públic, des dels més petits als més grans, “l’hem aconseguit i la resposta ha estat molt bona”, diu Bové. Destaquen en especial els dos esdeveniments que va acollir el teatre Casal. La Salseta del Poble Sec, el primer cap de setmana, i els Músics de Carrer en el segon, ambdós actes amb molt de públic. En aquest sentit Bové ha mostrat la satisfacció que una entitat com el Casal “s’hagi obert no només a les festes sinó a moltes altres entitats de la vila”. “Els estem molt agraïts”, afegeix. I avança que l’any que ve tornarà a ser un dels epicentres de les festes.

Finalment i pel que fa a la part positiva, Bové també ha fet bandera del gran nivell dels concerts de David Palau al claustre de la Trinitat i el de Xavi Díaz i Javi Martínez a la capella de Sant Joan. I dos fixos de les festes com el tast Raïm-On o el Sopar del Bitllet, que van fer un ple absolut. L’Agrupació té previst fer balanç amb l’Ajuntament en els propers dies, però ja ha avançat que el 2024 espera signar un nou contracte per continuar organitzant-les.
Sopar dels Raimons

Els Raimons tanquen aquest cap de setmana les seves festes particulars amb el sopar dels Raimons i Raimundes, que tindrà lloc demà, dissabte. A les 19 h hi haurà un berenar per als Raimons petits al Forat del Pany i el sopar serà a l’Agrícol a partir de les 21.30 h. Enguany el convidat d’honor serà el baixista de Joan Manuel Serrat, Raimon Ferrer, i la previsió és que prop de 50 persones participin al sopar. Aquells que encara no s’hi hagin apuntat poden trucar als telèfons 93 818 12 10 (horari comercial) o bé al 671 65 10 56.

També et pot interessar

Comentaris