L’Arc Serveis convoca el segon concurs de projectes socials per a gent gran adreçat a l’IES Andreu Nin del Vendrell

24/01/2023 - 11:00h

Estudiants de l’IES Andreu Nin presentaran propostes per facilitar la vida de les persones amb dependència

L’Arc Serveis ha convocat el segon concurs de projectes socials per a gent gran o dependència. El concurs va adreçat a l’alumnat del Cicle Mitjà d’atenció a persones en situació de dependència de l’IES Andreu Nin .

Els estudiants podran presentar els seus projectes, fins el febrer, que siguin viables per incorporar a l’empresa amb l’objectiu de facilitar la vida de les persones amb dependència. Es valoraran projectes individuals i en grup que puguin incorporar persones majors o amb dependència que visquin al seu propi domicili. Els premis estan dotats amb 200 euros.

La gerent de L’Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que l’objecte del concurs és “proporcionar eines d’intervenció i millora de la qualitat de vida de la gent gran dependent, amb propostes que contribueixin a la seva autonomia i dignitat, i que s’adaptin al seu dia a dia”. Torra assenyala que la iniciativa pretén millorar la vida diària de les persones beneficiàries i donar cobertura a les seves necessitats.

El projecte “ El Teu dia a dia “ va resultar guanyador en el primer concurs al millor projecte social per a persones majors , presentat per quatre alumnes que consistia en el disseny de pictogrames visuals per senyalitzar la casa i indicar estàncies. Pictogrames adaptats en diferents domicilis de la comarca com a eina per treballar dinàmiques , rutines i fomentar una autonomia real.

També et pot interessar

Comentaris