Crida a la gent gran per participar en un espectacle a Cal Bolet

23/01/2023 - 09:32h

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca busca persones majors de 70 anys que vulguin participar a l’espectacle “Moriu-vos”

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fa una crida a les persones majors de 70 anys que vulguin participar a l’espectacle de la programació professional Moriu-vos.

El proper diumenge 12 de febrer, a les 7 de la tarda, s’inaugura la temporada teatral de Cal Bolet amb l’espectacle Moriu-vos, de la Cia. Cultura i Conflicte.

La companyia dona la possibilitat que quatre persones majors de 70 anys de Vilafranca pugin a l’escenari de Cal Bolet i se sumin a l’equip artístic de l’espectacle. Les persones interessades han de tenir disponibilitat el divendres 10 de febrer, de 5 a 8 de la tarda, per a assajar una coreografia senzilla de dansa i el mateix 12 de febrer, des de les 4 de la tarda.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l’Escorxador (c/Escorxador, 21) fins al dia 25 de gener, de 9 a 14h i de 16 a 22h. L’elecció es farà a través d’un sorteig el proper divendres 27 de gener, a les 12h, a l’Escorxador.

També et pot interessar

Comentaris