‘Losers’, la nova comèdia de MaGreT, s’estrena a Pacs i el Pla

21/01/2023 - 17:36h

La Roda de Teatre passa també aquest cap de setmana per Olesa de Bonesvalls, Guardiola de Font-rubí i la Ràpita

El Grup de teatre Vilafranquí MaGreT Companyia Teatral estrenarà aquest dissabte al local municipal de Pacs del Penedès (19 h) i diumenge a la sala polivalent del Pla (18.30 h) l’obra Losers, de Marta Buchaca, una comèdia romàntica on l’actriu Marta Escudé es posa en el paper d’una jove maniàtica, passional i vital, i l’actor Gregori Escalona en el d’un home de 40 anys mileurista, sensible i garrepa. Una parella de ‘losers’ (perdedors) que ens faran passar una estona molt divertida. L’actor i director Gregori Escalona posarà a prova les seves forces en dues estrenes consecutives i la reposició de Terra baixa. A part de l’estrena amb MaGreT, també estrenarà com a actor i director amb Attrezzo, el 28 de gener Animals de companyia, d’Estel Solé, i actuarà al Casal de Vilafranca el dia 4 de febrer en el paper de Sebastià de Terra baixa sota la direcció de Valeri Laguna.

Les dues actuacions estan incloses dins de la programació de la 32a Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès, que aquest cap de setmana també passa per tres poblacions més de la comarca. Així, divendres, al Local d’Olesa de Bonesvalls (21.30 h), el grup La Torre de les Gunyoles presenta l’obra La filla del mar, d’Àngel Guimerà, i també divendres però al Centre Recreatiu de Guardiola de Font-rubí (22 h) el grup A Pèl de Puigdàlber hi representarà l’obra Un dia és un dia, de Marta Casas.

Finalment, per dissabte i dins els actes de la festa major d’hivern de la Ràpita, el Taller d’Assaig Teatre de Vilafranca hi presenta l’obra Jugant amb Molière. Serà al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc a partir de les 8 del vespre.

També et pot interessar

Comentaris