La coral nord-americana Gustavus Choir actua aquest diumenge Vilafranca

19/01/2023 - 10:00h

Aquesta formació prestigiosa actua a la basílica de Santa Maria en el seu European Concert Tour 2023

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, a la Basílica de Santa Maria, oferirà un concert per a cor i orgue, sota la direcció de Brandon Dean i amb Chad Winterfeldt a l’orgue.

El Gustavus Choir, creat el 1932, forma part del programa coral del Gustavus Adolphus College de Saint Peter a Minnesota (EUA). L’integren 90 cantaires seleccionats entre els seus estudiants. Arrelat en la tradició luterana, interpreta musica sacra de totes les èpoques amb una aposta decidida per la música contemporània, estrenant obres de compositors actuals de renom internacional com Eric Whitacre, Stephen Paulus, Imant Raminsh o Jaakko Mäntyjärvi.

El Gustavus Choir manté un extens programa de gires anuals a Estats Units i viatja a l’estranger cada quatre anys. Durant els últims 40 anys, ha actuat a Escandinavia, Rusia, Asia, Sud-Àfrica i molts països europeus. Les seves gires internacionals més recents han inclòs la catedral de St. Paul de Londres, Notre-Dame de París, la Catedral de Sant Esteve de Viena o l’església de Sant Nicolau de Leipzig.

Els Amics dels Orgues de Vilafranca participen en l’organització d’aquest concert, amb la col·laboració de les Parròquies de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca. El concert serà d’accés lliure amb taquilla inversa.

També et pot interessar

Comentaris