Segon concert del Musicveu amb un dels grups vocals més atractius del panorama nacional

18/01/2023 - 18:00h

Serà aquest diumenge a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer i el protagonitzarà el grup The Gourmets Vocal Quartet

Aquest diumenge, a les 7 del vespre, el Festival solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, oferirà un concert de gòspel fresc, potent i de gran qualitat amb The Gourmets Vocal Quartet, un dels grups vocals més atractius del panorama nacional, que tindrà lloc a l’auditori de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.
The Gourmets Vocal Quartet destaca pel so vibrant de quatre veus solistes excepcionals acompanyades de piano, perfectament foses en harmonia, que ofereixen un gòspel intimista i elegant. Presenten els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una manera de fer conèixer aquests cants que van ajudar milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transportar-se cap a la llibertat.
La pròxima cita del Festival solidari s’adreça al públic més petit. Sensibles a l’acció solidària del festival d’enguany, la investigació del càncer infantil, el Musicveu ha preparat una activitat familiar oberta a tots els públics però en especial als més petits de la casa. És un espectacle infantil amb el pallasso Nanu Ferrari que omplirà de rialles, diversió i altres sorpreses l’espai de Cal Figarot el diumenge 5 de febrer a les 12 del migdia.
El 12 de febrer a les 7 del vespre serà el torn del grup The Black Barbies amb un espectacle de ritme i energia amb el millor pop i swing, i el dissabte 4 de març a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Casal de Vilafranca actuarà el reconegut cantautor Mikel Erentxun oferint la seva millor versió dels anys 80. Les entrades ja estan disponibles a www.musicveu.cat.

També et pot interessar

Comentaris