Víctor Oribe fitxa pel Reus-Reddis només 24 hores després de desvincular-se del FC Vilafranca

18/01/2023 - 14:44h

L’equip reusenc és una de les refundacions de l’històric Reus Deportiu

El Reus FC-Reddis ha fet públic el fitxatge del fins ahir mateix jugador del FC Vilafranca, Víctor Oribe que va anunciar la seva marxa del club penedesenc en el transcurs d’una roda de premsa convocada de manera urgent. Al Reus-Reddis, equip de Primera Catalana, Oribe tindrà més facilitat per combinar el món del futbol amb les seves obligacions personals i laborals.

Els Reus FC-Reddis és el nou projecte de refundació del desaparegut Reus Deportiu. Ara mateix és el líder del grup 3 de Primera Catalana i és un dels candidats més ferms a aconseguir l’ascens a Tercera Federació a final de temporada. Amb l’arribada de Víctor Oribe el seu potencial creix de manera exponencial. El fitxatge podria provocar que Oribe s’enfrontés al FC Vilafranca la propera temporada a Tercera. Caldria veure si el jugador continua vinculat a aquest club la propera lliga.

El nom del Reus-Reddis ja havia sorgit com a possible destinació de Víctor Oribe durant l’estiu passat. El de Mont-roig va optar per continuar vinculat al FC Vilafranca fins que la impossibilitat de combinar les exigències de Tercera Federació amb la seva activitat professional ha forçat el definitiu canvi d’aires.

També et pot interessar

Comentaris