Jazz Club Vilafranca presenta dissabte a Guillem Garcia Trio

17/01/2023 - 10:00h

La programació d’aquest any arrenca dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, a l’auditori de Vinseum

Jazz Club Vilafranca enceta aquest dissabte a l’auditori de Vinseum i a les 20.30 hores els concerts del 2023 amb el pianista Guillem Garcia, que arriba amb el seu àlbum de debut, de nom ‘Resina’ (Microscopi 2022). Es tracta d’un recull d’originals escrits entre el 2017 i el 2021, construïts amb un llenguatge sòlid i expressiu que ha donat com a resultat un enregistrament molt personal, difícil d’etiquetar. En aquesta ocasió, l’acompanyen dos habituals de l’escena catalana, el contrabaixista sicilià Giuseppe Campisi, que ja ha visitat el Jazz Club amb diverses formacions, i el bateria Joan Moll, que farà la seva estrenarà al Vinseum.

Guillem Garcia (Barcelona, 1994) va començar els seus estudis musicals tocant l’acordió clàssic, i quan tenia 19 anys va fer el salt al Jazz, adoptant el piano com a instrument principal. Va estudiar al Conservatori del Liceu de la mà de professors com Roger Mas, Albert Bover, Toni Vaquer, Sergi Vergés o Horacio Fumero i, malgrat la seva joventut, de fa anys que forma part de l’escena jazzística de la ciutat. Ha participat sovint en el seu Festival Internacional, integrantse en diverses formacions (Big Band del Conservatori del Liceu, Asier Olabarrieta Big Band i el Big Ensemble de Toni Vaquer).

En els darrers anys, ha participat en projectes com Jazz Bodas de Fígaro, dirigida per Paco Mir, que li ha permès actuar als Teatros del Canal de Madrid, al Teatre Victòria de Barcelona i al Teatro Cervantes de Málaga, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris