Les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol seran el dilluns 13 de febrer

16/01/2023 - 20:48h

Els comicis s’han de repetir després de la decisió del TCE

La repetició de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) seran el dilluns 13 de febrer. L’ens federatiu ha fet pública la data aquesta tarda després que la setmana passada el Tribunal Català de l’Esport dictaminés l’obligació de repetir els comicis al constatar diverses irregularitats el dia de la primera votació, el 22 de maig de l’any passat.

La nova data triada per la FCF crida l’atenció pel fet de ser dilluns. Diversos clubs comarcals i catalans ja han fet arribar el seu malestar per aquesta decisió que complica que molts d’ells puguin exercir el seu dret a vot al tractar-se d’un dia laborable. Les votacions es focalitzaran a les seus de les 14 delegacions territorials de la FCF entre les 10 del matí i les 7 de la tarda del 13 de febrer. Pels equips de l’Alt Penedès i el Garraf, a Vilafranca del Penedès, i pels equips del Baix Penedès, a la delegació de Tarragona ciutat.

Els quatre candidats que es van presentar a la primera jornada electoral s’han de tornar a presentar en aquesta nova cita amb les urnes segons estableix la resolució del TCE. D’aquesta manera, Joan Soteras (actual president i guanyador de les eleccions del maig), Alex Talavera, Juanjo Isern i Pep Palacios tornaran a lluitar per accedir a la presidència. Podria haver-hi algun canvi en les properes setmanes en relació a aquest llistat.

També et pot interessar

Comentaris