Dissabte comença una nova edició del Cavajazz de Guardiola

16/01/2023 - 14:59h

El primer dels cinc concerts comptarà amb l’EMAP Jazz Band i la Harpo’s Band

Dissabte arrenca el XXIVè Cicle del Cava Jazz a Guardiola de Font-rubí. Una edició que busca potenciar els grups més rellevants de la música jazz combinan diverses formacions i estils. El cicle obre aquest dissabte amb l’EMAP Jazz Band, una formació de l’Escola de Música de l’Alt Penedès de naturalesa des­centralitzada i de titularitat del Consell Comarcal, en col·laboració amb 21 ajuntaments, gràcies a la qual infants, joves i adults poden accedir a ensenyaments musicals de qualitat als pobles petits de la comarca. A la Jazz Band hi ha alumnes de diferents municipis, a partir de 10 anys i sota la direcció d’Esteve Rodríguez.

A la segona part, actuarà el quintet de jazz La Harpo’s Band, que amenitza les nits del club “Black Perry”, a Chicago. Aquest és el punt de partida en el que cinc músics interpreten un repertori on repassen diferents estils significatius de la història del jazz. Un any més s’ha creat un abonament de temporada per 50€ per les 5 sessions d’enguany del Cava Jazz i també el pack menú gastronòmic per 35 euros que inclou un sopar al Restaurant Pau Xich i l’entrada.
Els concerts seran com és tradició a la sala d’actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’ i començaran a les 22.30 hores. El cartell compta amb les actuacions de Fredi’s Jazz Band (febrer), Wax & Boogie Quartet (març), Los Krokodrillos (abril) i Dani Nel·lo + Organ Trio (maig).

També et pot interessar

Comentaris