El Tribunal Català de l’Esport obliga a repetir les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol

12/01/2023 - 18:35h

El tribunal admet que hi va haver irregularitats el dia dels comicis

El Tribunal Català de l’Esport (TCE) ha dictaminat que les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) que es van dur a terme el maig de l’any passat d’han de repetir. El tribunal ha considerat que es van produir diverses irregularitats el dia dels comicis i ha acabat acceptant el recurs que va presentar fa tres mesos la candidatura d’Alex Talavera (Els Clubs Primer).

La ressolució judicial, amb una sentència que ocupa 73 pàgines, obliga a repetir les eleccions en el termini d’un mes i amb els mateixos candidats que es van presentar el maig. A més del president electe, Joan Soteras, van concórrer a la cita electoral Alex Talavera, Juanjo Isern i José Palacios. Soteras va guanyar amb un estret marge de vots al candidat Alex Talavera.

Caldrà veure ara quina és la postura de l’ens federatiu davant la ressolució del TCE. Dos dels tres candidats opositors, Alex Talavera i Juanjo Isern, van avançar que si hi havia repetició electoral presentarien una candidatura conjunta per tal d’aspirar amb més claderat a la presidència federativa.

També et pot interessar

Comentaris