El fitxatge d’Alex Moreno per l’Aston Villa podria reportar uns 340.000 euros per la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca

12/01/2023 - 17:54h

L’entitat vilafranquina cobraria pels drets de formació del jugador

El sadurninenc Alex Moreno s’ha convertit ja oficialment en nou jugador de l’Aston Villa anglès i aquest fet pot comportar bones notícies per les arques econòmiques de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Al tractar-se d’un fitxatge internacional, la FIFA aplica un mecanisme de solidaritat entre els clubs i un 5% del total del cost del traspàs se l’haurien de repartir els clubs en els que Moreno va jugar entre els 12 i els 23 anys d’edat.

Tot i que inicialment va trascendir que el FC Vilafranca seria l’entitat més beneficiada per aquesta compensació perquè el sadurninenc va formar part del futbol base vilafranquí durant diverses temporades, cal matisar que qui rebrà concretament l’aportació econòmica serà la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

A l’espera de concretar-se la quantitat exacte, fins a 340.000 euros podria cobrar l’entitat vilafranquina si s’acaba confirmant aquesta operació.

Més enllà de la notícia econòmica, Moreno podria debutar aquest mateix divendres en el partit de lliga que l’Aston Villa juga a casa davant el Leeds United d’un altre jugador de l’Alt Penedès, el granadenc Marc Roca que va aterrar a Anglaterra a principis de temporada procedent del Bayern de Munich.

També et pot interessar

Comentaris