Serveis Mèdics entrega a l’Associació Ressò els diners i els aliments recollits en el torneig solidari d’hoquei patins

11/01/2023 - 13:16h

Es van recaptar 2.256 euros i es van recollir 120 kg d’aliments

Serveis Mèdics Penedès ha fet entrega a l’Associació Ressò-Rebost Solidari del xec i dels aliments que es van recollir durant la celebració el passat 30 de desembre de la segona edició del torneig solidari d’hoquei patins que organitza l’entitat. En total, es van recaptar 2.256 euros i es van recollir 120 kg d’aliments. Els diners es van aconseguir a través de la venda de butlletes a un preu de 5 euros per a participar en el sorteig de cinc lots de diferents productes i els aliments, amb aportacions individuals dels assistents al torneig.

L’administrador de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella, s’ha mostrat molt satisfet dels resultats del torneig i de poder ajudar a l’Associació Ressò-Rebost Solidari a tirar endavant la seva tasca diària d’ajuda a les families en risc d’exclusió. Per la seva banda, la presidenta de l’entitat, Núria Figuera, ha assenyalat que els diners es destinaran “a la compra de peix que és un aliment que, normalment, no poden repartir entre les famílies que atenem”. Figuera ha indicat que, actualment, al voltant de 500 famílies de Vilafranca i comarca es beneficien del servei.

La segona edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès es va celebrar a la poliesportiva de Vilafranca. HI van participar Noia, Vendrell, Vilafranca i Calafell a nivell sénior i un combinat del Sant Ramon-Vilafranca i el Vilanova a nivell d’hoquei femení 11-13. A la categoria sénior es va acabar imposant el Noia que, a la final, va superar el Calafell per 7-4.

La propera edició del torneig se celebrarà al Vendrell el proper desembre. La intenció dels organitzadors és anar rotant la seu en cada edició. De cara a 2024, el pavelló Joan Ortoll de Calafell serà l’escenari i més endavant es tornaria a iniciar la roda a Sant Sadurní d’Anoia.

També et pot interessar

Comentaris