La novena edició del festival solidari Musicveu arrenca amb molta força

11/01/2023 - 09:42h

350 persones van poder gaudir del millor de l’Orthemis Orquestra dirigida per Diego Miguel-Urzanqui amb un repertori ben ampli de valsos i polques de Strauss

Èxit rotund en l’estrena del Gran Concert d’Any Nou a ritme de Strauss, concert programat en el marc del 9è Festival Solidari MUSiCVEU celebrat el proppassat divendres dia 6 de gener, coincidint enguany amb la diada de Reis. 350 persones van poder gaudir del millor de l’Orthemis Orquestra (Orquestra de Cambra de l’Empordà), dirigida per Diego Miguel-Urzanqui que va oferir un repertori ben ampli de valsos i polques de Strauss.

La benvinguda al concert la va donar el Rector de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès, Mn. Xavier Aymerich, que va voler agrair la tasca que realitza la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer, enguany entitat beneficiària del Festival Solidari MUSiCVEU, organitzat per la Fundació Pinnae. A continuació Joan Torner, President de la Fundació Amics Joan Petit va agrair al públic la seva assistència i la seva aportació solidària, i va tenir unes paraules d’agraïment també pels organitzadors del concert, col·laboradors, músics, i professionals de la Fundació Pinnae. Finalment, va intervenir per donar la benvinguda al concert Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, que va agrair també l’acollida d’aquest concert inicial del Festival MUSiCVEU a la Parròquia de Vilafranca del Penedès, i també al públic assistent a qui va animar a participar en les propers activitats i concerts programats en aquesta edició del Festival, durant els propers set mesos, i en diferents indrets de la Vegueria.

El concert es va dividir en dues parts, amb un total de deu peces musicals, i en acabar, un públic totalment entregat per la qualitat de la interpretació en un marc incomparable, va motivar amb l’escalf els seus aplaudiments que l’Orthemis Orchestra els fes un darrer regal musical en forma de visos, que va culminar la seva actuació amb la ja tradicional i esperada marxa Radetzki, amb la que va concloure la seva actuació.

La propera cita cultural del Festival Solidari MUSiCVEU està programada pel dia 22 de gener, amb “The Gourmets Vocal Quartet”, amb el seu espectacle “Negro espirituals gospel & soul”, a partir de les 19 h. a l’Auditori del Fòrum Berger i Balaguer, i el proper dia 5 de febrer, a les 12h, els més menuts podran gaudir de l’Espectacle Infantil amb el Nanu Ferrari “Chikaka màgic Xou”, a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca del Penedès, un espectacle ben divertit i ple de sorpreses

També et pot interessar

Comentaris