Sant Sadurní comença el reasfaltat de diferents carrers del nucli urbà

(FOTO: FREEPIK)
10/01/2023 - 20:00h

Fins el pròxim divendres hi haurà talls de carrer i desviacions de la circulació dels diferents trams afectats

L’Ajuntament de Sant Sadurní durà a terme fins divendres els treballs de reasfaltat la zona de l’Ateneu, el carrer Vilafranca, la cruïlla Castellblanch, els Habitatges Sant Llorenç i el passeig Can Ferrer. Per aquest motiu hi haurà talls o desviacions puntuals de trànsit a les zones afectades.

Pel que fa al Bus Urbà, dimecres i divendres queda anul·lada la parada del carrer de La Triola, que es traslladarà al carrer Alacant, davant de la comissaria de Mossos d’Esquadra; el bus també pujarà per carrer Castelló en lloc de circular pel psasseig de Can Ferrer.

L’Ajuntament ha demanat disculpes i comprensió per les molèsties que puguin comportar les obres tant als veïns dels carrers afectats com als conductors dels vehicles hi circulin.

Campanya de reasfaltats

L’Ajuntament de Sant Sadurní va treure a licitació pública el Projecte de reasfaltats 2022, donant continuïtat al manteniment de l’actual pavimentació asfàltica de la xarxa viària, per tal d’augmentar la seguretat i allargar el manteniment de la xarxa.

Amb el temps els nivells de qualitat de l’asfaltat es va perdent. Per aquest motiu l’Ajuntament executa periòdicament tasques de manteniment i de reparació de la xarxa viària del terme municipal.

Els sectors a intervenir en aquesta campanya, fixats per l’equip de govern, són:    

  • Zona Eixample, comprèn el carrer de St. Isidre i part del carrer de Milà i Fontanals  
  • Ateneu, comprèn el carrer de Sant Antoni i el carrer del Pavelló    
  • Intermunicipal, cruïlla entre carrer de les Casetes i el carrer del Macabeu   
  • Habitatges St. Llorenç, àmbit important a la zona baixa del carrer Gelida    
  • Ctra. de Vilafranca, inclou el carrer de Montcau, Joan Maragall i el propi carrer de Vilafranca    
  • PI. Can Ferrer, inclou el carrer de Grècia i part del carrer de Francesc Moragas    
  • Zona Centre, àmbit amb els carrers de Francesc Moragas, Marc Mir, Diputació (cap del carrer), carrer Indústria, zona baixa del carrer de Sant Pere, carrer dels Germans Sant Gabriel, i carrer de Narcís Viader i Dr. Escayola    
  • Zona nord-oest, zona que comprèn el carrer Passeig de Can Ferrer    
  • Habitatges Vilarnau, comprèn distints carrers del barri, carrer de l’Argelaga, carrer de la Petanca, plaça dels Germans Segura Viudas, carrer Ginesta.

També estan previstes actuacions puntuals a diverses zones del nucli urbà: part baixa de la Rambla de la Generalitat, carrer Montserrat, carrer del Dr. Planas, Passeig del Baríton Maties Ferret, i part alta del carrer de Gelida.

La darrera setmana de desembre ja es va realitzar la zona del polígon de Can Ferrer. 

Durant les properes setmanes s’aniran executant les diverses zones esmentades.

També et pot interessar

Comentaris