El Patí Vilafranca fa un partit digne al Palau Blaugrana però perd amb claredat davant el Barça (6-2)

08/01/2023 - 19:05h

El porter Xus Fernández ha tornat a les pistes després de mig any de lesió

El Patí Vilafranca no ha tingut cap opció de donar la sorpresa en la seva visita al Palau Blaugrana. El Barça ha fet valer la seva superioritat per imposar-se per 6-2 en un duel que ha dominat amb solvència i sense permetre alegries als de Toni Aranda. La lluita i la dignitat dels penedesencs no han estat arguments suficients per inquietar el Barça que al descans ja tenia resolt l’enfrontament (4-1).

Més enllà de la derrota, la gran notícia al sí del Patí Vilafranca ha estat el debut aquesta temporada del porter Xus Fernández que ha pogut deixar enrera una lesió que l’ha apartat durant més de mig any de les pistes. La seva espectacular actuació, amb aturades de tota mena i condició, ha impedit que els penedesencs rebessin un correctiu més dur.

El partit ha començat amb l’1-0 d’Hélder Nunes (3′), un gol que ha tingut la rèplica de Gabriel Villares amb un potent xut que ha entrat per l’esquadra de la porteria de Carles Grau (1-1, m.9). Però com ja va passar a l’Ateneu de Sant Sadurní, només 16 segons després de l’empat, el Patí Vilafranca ha encaixat el 2-1 de Sergi Panadero. L’esforç que havia suposat l’empat ha quedat reduït a zero en aquest ínfim interval de temps. Abans del descans, el Barça ha situat el 3-1 i el 4-1, en un periode de total domini balugrana que només la brillant actuació de Xus Fernández ha evitat que es traduís en una golejada més gran. El 3-1, per cert, ha arribat després d’una protestada falta directa assenyalada a Joan Vázquez.

A la segona meitat, el Barça ha aixecat el peu de l’accelerador i s’ha dedicat a administrar el marcador. Xus Fernández, encara amb poc ritme de partits, ha deixat el seu lloc a Pol Ferrer que també ha completat un partit molt destacat. El Patí Vilafranca no ha perdut mai la cara al partit i ha continuat lluitant, però, una vegada més, ha fet evident la seva falta d’un home-gol. El Barça ha marcat dos gols més fins el 6-1 i a falta de 28 segons, Arnau Ribas, de falta directa, ha completat el 6-2 final.

FC Barcelona: Carles Grau, Ignacio Alabart, Hélder Nunes, Sergi Llorca, Joao Miguel Rodrigues -cinc inicial- Joan Pascual, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Marc Grau

CP Vilafranca: Xus Fernández, Arnau Ribas, Manu Necchi, Marc Palau, Pablo del Río -cinc inicial- Joan Vázquez, Roger Martí, Gabriel Villares, Aranau Güell, Pol Ferrer (ps)

Arbitres: David Calonge i Oriol Garriga. Blava a Joan Vázquez

Gols: 1-0 Hélder Nunes (3′); 1-1 Gabriel Villares (9′); 2-1 Sergi Panadero (9’20”); 3-1 Pau Bargalló (falta directa) (16′); 4-1 Marc Grau (19′) -descans- 5-1 Ignacio Alabart (41′); 6-1Hélder Nunes (44′); 6-2 Arnau Ribas (falta directa) (49’30”)

També et pot interessar

Comentaris