El CE Noia goleja el Caldes (0-7) i s’assegura ser cap de sèrie a la Copa del Rei que es jugarà a Calafell

04/01/2023 - 22:32h

Els de Sant Sadurní ja guanyaven per 0-2 als 50 segons de partit

El Club Esportiu Noia serà cap de sèrie a la Copa del Rei del mes de març. Els sadurninencs s’han imposat aquest vespre amb total autoritat a la pista del Caldes per un contundent 0-7 en un duel ajornat i han aconseguit un dels primers grans objectius de la temporada, disputar la Copa com a cap de sèrie i evitar als quarts de final Barça o Liceo. La victòria, a més, situa els de Pere Varias en el segon lloc de la taula abans de la disputa de la jornada d’aquest cap de setmana.

El Noia ha solucionat el duel per la via ràpida de manera espectacular. Als 8 segons, Eloi Mitjans ha marcat el 0-1 i als 52 segons, Toni Salvadó el 0-2. A partir d’aquí, tot ha estat molt fàcil per l’equip penedesenc que s’ha trobat amb un rival poc encertat i atent. Abans del descans han arribat dos gols més del Noia que han deixat vist per a sentència l’enfrontament (0-4).

A la segona part, no hi ha hagut cap daltabaix. En el inut 40, el Caldes ha fallat una falta directa per part de Marcos Blanqué que hauria pogut aportar una mica d’emoció. El festival dels sadurninencs s’ha completat amb tres gols consecutius més en un interval de 40 segons que han disparat el marcador fins el 0-7 definitiu. Al final, un triomf molt més fàcil del previst pel CE Noia que comença el 2023 de la millor manera possible.

CH Caldes: Jaume Gisbert, Roger Presas, Xavi Gurri, Cristian Rodríguez, Marc González -cinc inicial- Pau Cardona, Andreu Puigdueta, Alvaro Giménez, Marcos Blanqué

CE Noia: Blai Roca, Toni Salvadó, Aleix Esteller, Eloi Mitjans, Jordi Bargalló -cinc inicial- Xavi Costa, Kylian Gil, Martí Gabarró, Adrià Ballart

Arbitres: Joan Nicolàs i Xavier Buxeda

Gols: 0-1 Eloi Mitjans (0’08”); 0-2 Toni Salvadó (0’52”); 0-3 Eloi Mitjans (18′); 0-4 Adrià Ballart (23′) -descans- 0-5 Xavi Costa (46′); 0-6 Martí Gabarró (falta directa) (46’20”); 0-7 Xavi Costa (46’40”)

També et pot interessar

Comentaris