El camp de futbol de Les Cabanyes pateix el robatori del cablejat de les torres de llum i es queda a les fosques

04/01/2023 - 16:20h

Els entrenaments dels diversos equips del club cabanyenc s’han anul.lat

Al voltant de dos quarts de quatre de la passada matinada s’ha produït el robatori de tot el cablejat elèctric que subministra energia a les torres de llum del camp de futbol municipal de Les Cabanyes. A primera hora d’aquest matí s’ha tingut notícia del fet delictiu que ja ha estat denunciat als Mossos d’Esquadra.

Els entrenaments del primer equip del CF Les Cabanyes i dels diversos equips de futbol base de l’entitat s’han hagut d’anul.lar. Des de l’Ajuntament i la directiva s’estan buscant alternatives per trobar un altre camp per entrenar mentre durin els treballs de reinstal.lació del cablejat. El president del club groc-i-negre, Ernest Gallart, s’ha mostrat molt contrariat per la situació i ha assenyalat que, per ara, es desconeix quin cost tindrà la reparació. L’objectiu és que el sistema d’il.luminació del camp municipal pugui tornar a funcionar la setmana que ve. El primer equip de Les Cabanyes juga fora de casa aquest cap de setmana i, per tant, no es veurà afectat pel robatori.

Els robatoris de cablejat es repeteixen de manera habitual en molts camps de futbol. Aquesta mateixa temporada ja es va viure una situació similar el mes d’octubre al municipal Juan Ríos de Calafell

També et pot interessar

Comentaris