Inversió per millorar la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní

03/01/2023 - 17:47h

La Diputació de Barcelona concedeix 46.000 euros a l’Ajuntament, per un període de dos anys, per invertir en l’espai

L’Ajuntament de Sant Sadurní continua treballant en la millora dels equipaments municipals. Durant el 2021 i enguany, s’han pogut dur a terme diverses actuacions a l’edifici històric de la Fassina de Can Guineu gràcies a la gestió d’una subvenció concedida per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa de subvencions per finançar les obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals 2021-2022.

Aquest programa de la Diputació de Barcelona destina recursos econòmics per finançar inversions en equipaments culturals locals, espais que formin part del cens del Pla d’Equipaments Culturals de Catalunya, com és el cas del Centre d’Interpretació del Cava – CIC Fassina – o, el que és el mateix, el Cava Centre, anomenat així des de la recent remodelació museogràfica.

Diverses actuacions

La subvenció és de caràcter bianual, amb un import total de 46.000 euros (26.500 per a l’any 2021 i 19.500 euros per a l’any 2022).

Totes les actuacions que s’estan duent a terme -sistema de videovigilància, mobiliari del pati i recepció i il·luminació escènica al celler, entre d’altres- tenen com a objectiu una millora de les instal·lacions en seguretat, eficiència energètica i confort dels usuaris, i en la gestió i dinamització d’activitats d’aquest espai polivalent.

També et pot interessar

Comentaris