El porter David Arellano rep el reconeixement del món de l’hoquei patins en un emotiu homenatge

03/01/2023 - 12:54h

Es va retirar la passada temporada després de l’ascens del Patí Vilafranca

El Patí Vilafranca va organitzar un emotiu homenatge a l’exporter del club David Arellano, que es va retirar de la pràctica activa de l’hoquei patins a finals de la passada temporada. Arellano va rebre el reconeixement a la seva llarga trajectòria de 18 temporades en categoria amateur, que el va portar a militar en diferents clubs catalans i portuguesos. A més del Patí Vilafranca, on s’hi va passar sis temporades, també va jugar al CP Calafell durant quatre anys i al CP Vilanova. A Portugal va militar al Porto Santo de Madeira i al Valongo.

Arellano va estar acompanyat de la seva dona i els seus dos fills. L’homenatge es va emmarcar dins el programa de la segona edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès. El president d’honor del CP Vilafranca, Quim Vázquez, li va fer entrega d’una placa commemorativa i el del CP Calafell, Xavi Palau, un marc amb la samarreta del club baixpenedesenc.

El mític porter es va mostrar molt emocionat durant l’acte. L’homenatge s’havia hagut d’ajornar perquè Arellano es va lesionar de gravetat en una acció fortuita durant la celebració de l’ascens a l’OK Lliga del Patí Vilafranca el mes de juny. Va haver de passar pel quiròfan i des de la directiva vilafranquina van optar per endarrerir l’acte fins que el jugador estés més recuperat a nivell físic.

De cara al futur, no es descarta que el porter pugui continuar vinculat estretament al món de l’hoquei patins assumint la direcció tècnica d’algun equip. Tal i com va reconèixer ell mateix, es veu amb ganes i determinació per poder-ho fer.

També et pot interessar

Comentaris