La directiva del CF L’Arboç llança un SOS davant la delicada situació econòmica en la que es troba el club

03/01/2023 - 08:50h

S’organitza una campanya per buscar recursos entre particulars i empreses

La directiva del CF L’Arboç ha manifestat la seva preocupació per l’actual situació econòmica per la que travessa el club del Baix Penedès. El president de l’entitat, Jesús Mesonero, ha assenyalat que encara no han rebut la subvenció municipal prevista i que les exigències de Segona Catalana els estan ofegant. L’equip groc-i-negre va ascendir a aquesta categoria l’estiu passat i enguany competeix contra rivals amb un potencial econòmic i institucional molt superior.

Mesonero s’ha queixat durant les últimes setmanes de “falta de sintonia” amb l’Ajuntament i ha advertit que, sense ajudes, el futur del CF L’Arboç és inviable. En els propers dies, a més, la directiva posarà en marxa una campanya per buscar recursos econòmics entre els particulars, comerços i empreses del municipi. La campanya, amb el nom de “Salvem el club”, busca convertir-se en un toc d’atenció pel conjunt del poble.

El president també ha manifestat el seu desencís per l’actual moment i ha obert la porta a la “marxa dels membres de la junta directiva”. Jesús Mesonero explica que haver arribat a Segona Catalana és un motiu d’orgull per L’Arboç i que el seu objectiu i el de la resta de components de la junta és garantir la contiuïtat del club, tant del primer equip com del conjunt de la base.

També et pot interessar

Comentaris