Grup molt difícil pel CP Calafell i més senzill pel CE Noia a la fase decisiva de la Champions League

29/12/2022 - 22:57h

El Calafell es veurà les cares amb Oliveirense, Liceo i Benfica

El CE Noia i el CP Calafell han tingut diferent grau de sort en el sorteig de la lligueta final de la Champions League 22/23. Els del Baix Penedès han acabat caient en el grup més complicat amb Oliveirense, Benfica i Liceo com a rivals. L’Oliveirense, a més, ja va ser rival del Calafell a la segona prèvia disputada fa quinze dies i va acabar guanyant els de Ferran López (2-3). Per classificar-se per la Final a 8 del torneig, els calafellencs hauran de quedar primers o segons i, per tant, hauran de rendir a molt alt nivell per aconseguir l’objectiu.

Per la seva banda, el CE Noia ha quedat enquadrat en un grup a priori una mica més senzill. Porto i la parella d’italians que formen Trissino i Sarzana sembla que atorguen més opcions de classificació als de Pere Varias. El rival més temible és el Porto i, a partir d’aquí, les prestacions de Trissino i Sarzana són una incògnita, si bé el Noia té capacitat suficient per a guanyar a qualsevol dels dos equips transalpins.

Les sis jornades de la lligueta es jugaran el 26 de gener, 9 i 23 de febrer, 9 i 23 de març i 13 d’abril. Els duels de la jornada inaugural en els dos grups amb presència penedesenca seran Oliveirense-Liceo i Benifca-Calafell (grup A) i Porto-Trissino i Sarzana-Noia (grup B). A la segona jornada, al Joan Ortoll es disputarà el Calafell-Oliveirense i el Noia-Porto al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní. Els dos primers de cada grup entraran a la Final a 8.

Pel que fa als altres dos grups, destaca l’emparellament entre Barça i Forte dei Marmi al grup C que farà possible que l’exblaugrana Marc Gual, jugui al Palau. Pel sadurninenc, que combina les funcions de jugador i entrenador al conjunt italià, serà una Champions ben especial.

També et pot interessar

Comentaris