La 10K de Vilafranca esgota les places d’inscripció un mes abans del dia de la cursa

29/12/2022 - 16:20h

El periode d’inscripció s’ha tancat amb 1.500 atletes participants

La tradicional 10K de Vilafranca ha tancat ja el periode d’inscrpció després d’esgotar el topall màxim de participants que era de 1.500 atletes. Encara queda un mes per a cursa, que es disputa el 29 de gener, però el gran interès que ha despertat entre els esportistes penedesencs i de l conjunt del país, ha provocat aquest tancament avançat del termini per apuntar-s’hi.

La 10K d’enguany tindrà algunes novetats en el recorregut, centrades, sobretot, a la zona del carrer del Papiol i l’avinguda de Barcelona. Més enllà d’això, el traçat consistirà en dues voltes a un circuit de 5km que, en la seva major part, ja és conegut per part dels participants. L’organització estableix un topall de 1.500 participants per raons de segurerat dels mateixos corredors. La velocitat del cap de la cursa sempre comporta que els primers classificats atrapin els darrers corredors, i aquesta circumstància obliga a limitar el número d’atletes per evitar possibles accidents.

Els dorsals dels atletes no es podran recollir aquesta vegada el mateix dia de la carrera. S’hauran de passar a buscar pel Complex Aquàtic de Vilafranca o es rebran directament als respectius domicilis dels participants a través d’un servei de missatgeria amb un cost addicional de 3 euros.

A més de la cursa de la 10K, aquest any també hi haurà la mini 10K que, com és costum, destinarà la recaptació a una causa solidària. La d’aquesta edició es donarà a Special Olympics Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris