God Save the Queen serà al Calafell Beach Festival

29/12/2022 - 12:22h

El millor grup de tribut a Queen actuarà el 7 de juliol a Calafell dins de la programació del certamen

El Calafell Beach Festival ha anunciat aquesta setmana el primer grup confirmat per a la seva tercera edició, que se celebrarà el mes de juliol del 2023. Es tracta de God Save the Queen, sense cap mena de dubte el millor grup de tribut a Queen, que actuarà el 7 de juliol, a partir de les 22 hores, al recinte del festival, en concret a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll. Les entrades, amb seients numerats, ja estan disponibles des d’aquesta setmana a la pàgina web del certamen, a l’adreça https://calafellbeachfestival.com/

God Save the Queen té 20 anys de trajectòria per tot el món. És el grup de tribut de referència sobre Queen, però també dels més destacats en general. Sense anar més lluny, la revista Rolling Stone els ha reconegut com la millor banda de tribut del món. Els argentins God Save The Queen fa dècades que mantenen viu el llegat de Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon.

La banda recorre el catàleg de Queen, des dels seus començaments el 1973 fins al seu darrer àlbum, Made in Heaven, editat després de la mort de Freddie Mercury, el 1991. Èxits insuperables com ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Love of my Life’, ‘We are the Champions’, ‘We will Rock You’ i molts altres commouran qualsevol audiència.
El Calafell Beach Festival és organitzat per la productora Line Up Music, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris