El grup Xató edita el seu cinquè treball discogràfic

29/12/2022 - 11:13h

‘Quan t’enamores’ és el títol del nou CD del grup vilafranquí d’havaneres, que té previst presentar-lo per les festes de Sant Raimon

El grup d’havaneres vilafranquí Xató acaba de publicar el seu darrer treball discogràfic, titulat Quan t’enamores (2022). Aquest quartet, nascut l’any 2000, actualment el formen Joan Parellada (tenor), Jordi González (baríton), Josep Vila (acordió) i Ramon Sol (veu i guitarra). En aquest nou treball el grup presenta una selecció de tretze peces del seu repertori habitual ordenades talment com si fos una actuació i on inclou una variada mostra dels ritmes més característics del gènere, dels seus autors més emblemàtics com Ortega Monasterio i d’altres no tan coneguts.

Un treball que ara ha vist la llum però que la pandèmia va aturar a mig fer i que el grup ha volgut dedicar al fundador del grup, Magí Sol Albiach, amant de la vida, de la música i la seva família, que va morir el gener d’aquest any. El disc es pot trobar a les diferents plataformes digitals i el grup té previst presentar-lo a l’actuació que farà el 15 de gener, a les 19 hores, al teatre Cal Bolet dins els actes de les festes de Sant Raimon d’aquest 2023.
Xató disposa d’un extens i variat repertori d’havaneres, valsos, balades, boleros i sardanes, i aquest és el cinquè treball enregistrat en format CD després de Xató i Rom (2001), Més Xató (2004), Lluna, foc i rom (2008) i Al to que toca (2016).

També et pot interessar

Comentaris