Calafell acull el “Nadal sobre Rodes” amb victòria de la selecció catalana femenina davant un “All Stars” (8-3)

26/12/2022 - 22:01h

Jornada amb vessant solidari en benefici de la Fundació Joan Petit

El pavelló Joan Ortoll de Calafell ha estat l’escenari enguany de la quarta edició del tradicional “Nadal sobre Rodes” que ha tornat a celebrar-se després de dos anys de suspensió a causa de la pandèmia. La jornada ha tingut un vessant solidari recaptant diners per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, dins de l’acord que aquesta entitat i l’Ajuntament de Calafell van signar a principis d’any.

El “Nadal sobre Rodes” ha tingut el seu punt àlgid amb la disputa d’un amistós entre la selecció catalana femenina i un combinat “All Stars” format per jugadores catalanes, portugueses i argentines de diferents equips. Catalunya ha estat superior a l’equip internacional i s’ha imposat per un contundent 8-3. L’All Stars s’ha avançat en el minut 5 amb un gol de Carolina Herrera (0-1), però Catalunya ha capgirat el marcador en poc més de 50 segons gràcies a dues dianes consecutives d’Aina Florenza (2-1). Abans del descans, Solé i Ambrós han situat el 4-1.

A la represa, Milagros Carrera amb el 4-2 i, posteriorment, Aina Arxé amb el 5-3 han semblat portar l’All Stars a la reacció, però Catalunya ha posat fil a l’agulla per evitar ensurts i Joana Xicota (30′), Gemma Solé (37′) i, novament, Joana Xicota (45′) han completat la golejada catalana.

Abans d’aquest partit, s’han celebrat també els diferents partits de les escoles d’hoquei que habitualment serveix de pòrtic de la jornada del “Nadal sobre Rodes”. Al final del duel de la selecció catalana, s’ha fet oficial una donació de 10.900 euros a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer aconseguida gràcies als donatius i a la recaptació del Joan Ortoll.

Catalunya: Mariona Surós, Maria Anglada, Gemma Solé, Alba Ambrós, Aina Florenza -cinc inicial- Paula Ferrón, Berta Busquets, Joana Xicota, Vicky Porta, Laura Vicente (ps)

All Stars: Maria Vieira, Dai Silva, Carolina Herrera, Marlene Sousa, Marta Borràs -cinc inicial- Rocío Ramón, Aina Arxé, Milagros Carrera, Adriana Gutiérrez, Laia Navarrete (ps)

Gols: 0-1 Carolina Herrera (5′); 1-1 Aina Florenza (5’10”); 2-1 Aina Florenza (6′); 3-1 Gemma Solé (12′); 4-1 Alba Ambrós (20′) -descans- 4-2 Milagros Carrera (27′); 5-2 Alba Ambrós (27’30”), 5-3 Aina Arxé (28′); 6-3 Joana Xicota (30′); 7-3 Gemma Solé (37′); 8-3 Joana Xicota (45′)

També et pot interessar

Comentaris