L’Arboç recupera la festa de Cap d’Any a la Sala Polivalent

La festa de Cap d’Any a l’Arboç el 2020. (Foto: Ajuntament de l’Arboç)
23/12/2022 - 18:00h

Des d’aquest divendres es poden aconseguir entrades anticipades, al preu de 15 euros fins al dia 30

La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà una nova edició de la festa arbocenca de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç després de 2 anys de suspensió per la pandèmia.

El consistori apunta que es tracta d’una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques i que es quedin a la vila a celebrar el cap d’any de forma segura.

L’esdeveniment començarà a la 1 de la matinada del dia 1 de gener de 2023, s’allargarà fins a les 5 de la matinada i comptarà amb les actuacions del grup Star Ways, Dj.Dani i el showman local Rufino amb la Disco Làser Show.

Les entrades anticipades es poden adquirir des d’aquest divendres a un preu especial de 15 euros i fins el divendres dia 30 de desembre a la Casa de Cultura i a les oficines d’Inacua a la piscina municipal.

Cada entrada inclourà tres consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas, l’entrada només inclourà dues consumicions.

Per a més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon del Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç (679 474372).

Des de l’Ajuntament de l’Arboç s’anima a tothom a participar i gaudir d’aquesta festa de Cap d’Any amb civisme i responsabilitat. Per aquest motiu, durant la festa, a la barra s’oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes i el consum responsable de begudes alcohòliques.

També et pot interessar

Comentaris