Cal Bolet i l’Auditori premien el públic més fidel amb un espectacle de Pere Arquillué

22/12/2022 - 17:00h

L’espectacle es va desenvolupar a Arcàdia, el nou espai de treball de la Fàbrica de Joguines ubicat al carrer Sarriera

Aquest dimecres, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca va premiar el públic més actiu del Teatre Municipal Cal Bolet i de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa amb un espectacle de l’anomenat Escenari secret, íntim i exclusiu.

Les persones convocades van rebre una invitació per gaudir d’una activitat secreta en un lloc màgic que va resultar ser un recital entorn de l’obra poètica de Gabriel Ferrater “Un fil de memòria” interpretat per Pere Arquillué i amb música de Toni Ubach. L’espectacle es va desenvolupar a Arcàdia, el nou espai de treball de la Fàbrica de Joguines ubicat al carrer Sarriera, núm. 5, al barri del Molí d’en Rovira.

Escenari Secret

Escenari secret és una activitat que l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona ofereix als espais escènics municipals des del 2016 perquè organitzin una experiència artística de proximitat per als seus espectadors i espectadores més fidels.

S’adreça als espectadors i usuaris més actius dels equipaments culturals amb la voluntat de premiar la fidelitat i agrair-los el compromís amb l’espai escènic municipal i la seva programació de temporada.

També et pot interessar

Comentaris