El president del Club Patí Vilafranca, Quim Vázquez, anuncia que deixa el seu càrrec al capdavant del club

20/12/2022 - 22:13h

Ho ha fet públic al final de l’assemblea ordinària de socis de l’entitat

El president del Club Patí Vilafranca, Quim Vázquez, ha comunicat que deixa la presidència de l’entitat després de 13 anys ocupant el càrrec. Vázquez ho ha anunciat de manera inesperada al final de l’assemblea ordinària de socis que s’havia convocat per aprovar el pressupost de la temporada 22/23. El fins ara president ha explicat que fa un pas al costat en benefici del club vilafranquí. La mateixa assemblea de socis ha aprovat el seu nomenament com a soci d’honor de l’entitat.

La decisió arriba només un any més tard de la renovació del seu mandat i quan en quedaven cinc per arribar al final del periode de vigència que marquen els estatuts. Amb 65 anys i 13 al capdavant del club (va accedir al càrrec la temporada 2008/2009), s’havia convertit en un dels presidents més longeus del panorama estatal de l’hoquei patins.

Amb ell al front de la directiva, el CP Vilafranca ha aconseguit els majors èxits esportius de la seva història. La final de la Copa de la CERS el 2016 perduda enfront els portuguesos de l’OC Barcelos (3-6) o la consecució aquest mateix any 2022 de la Copa de la Princesa, el primer títol oficial de la història de l’entitat, en són dos dels millors exemples. També els ascensos a l’OK Lliga formen part del bagatge que deixa Quim Vázquez com a máxim representant del Patí.

El fins ara president marxa havent aconseguit, igualment, rebaixar fins gairebé zero el deute que arrossegava el club des de fa anys. De fet, durant l’assemblea s’ha presentat el balanç econòmic de l’entitat i el deute actual només és de 3.300 euros, 8 mil euros menys que l’any passat. Va arribar a ser en el seu dia de més de 60 mil euros.

Segons estableixen els estatuts del club, l’actual vicepresident, Fede Insenser, assumirà la presidència.

També et pot interessar

Comentaris