CE Noia i CP Calafell passen ronda i es classifiquen per la lligueta final de la Champions League 22/23

19/12/2022 - 09:15h

Els de Sant Sadurní van quedar primers de grup i el Calafell, segon

CE Noia i CP Calafell jugaran la lligueta final de la Champions League 22/23 després de superar aquest cap de setmana la segona fase prèvia. Els dos equips penedesencs van complir els pronòstics dels seus respectius grups i van certificar el passaport a la tercera fase en la que es trobaran els 8 equips europeus amb millor coeficient de la temporada, entre ells Barça, Liceo, Benfica, Sporting de Portugal o Porto.

El Calafell va patir per acabar en segona posició del seu grup que tenia la seu a la població suïssa de Diessbach. Els de Ferran López van perdre el primer partit davant l’Oliveirense portuguès (2-3) i això els va deixar sense possibilitat de nous errors. El duel clau davant el Grosseto italià el van resoldre amb autoritat (6-1) i el darrer enfront els amfitrions del Diessbach també el van guanyar (5-3). Tot plegat va deixar els del Baix Penedès en el segon lloc del seu grup. L’Oliveirense va quedar primer.

Per la seva banda, el Noia va iniciar la competició del seu grup (amb seu a Forte dei Marmi) amb un empat treballat davant el CH Caldes (3-3). Follonica i els amfitrions del Forte dei Marmi dels sadurninencs Marc Gual i Pedro Gil, esperaven a la segona i tercera jornades. Enfront el Follonica, l’equip de Pere Varias va ser contundent i va acabar imposant-se per 5-3. En l’últim duel contra el Forte dei Marmi va arribar el millor partit del Noia que va guanyar per 1-3.

Amb 7 punts, els de Sant Sadurní d’Anoia va acabar en primera posició del grup, mentre que el Forte dei Marmi va ser segon i, per tant, també estarà a la ronda definitiva. El sorteig dels quatre grups de la tercera fase (en la que hi haurà lligueta amb partits d’anada i tornada) se celebrarà abans de finals d’any. Els equips classificats de la segona ronda són, a més de Noia i Calafell, Forte dei Marmi, Oliveirense, Amatori Lodi, Valongo, Reus Deportiu i Barcelos.

També et pot interessar

Comentaris