‘El Trencanous’, de Txaikovski, aquest dissabte a l’auditori Pau Casals

16/12/2022 - 16:00h

Es tanca així la programació del Temporada de tardor al Vendrell, amb un concert amb aires nadalencs

Dissabte, a les 20.30 h, es tanca la programació del Temporada amb El Trencanous que la Franz Schubert Filharmonia intrepretarà a l’Auditori Pau Casals. La Holberg Suite es va compondre originalment per a piano, però, un any més tard, va ser adaptada per a orquestra. La suite es compon d’una introducció i un conjunt de danses d’estil neoclassicista, on Grieg va evocar l’estil i la gràcia de la música barroca.

A la segona part s’interpretarà la suite El Trencanous, de Txaikovski. Abans de l’estrena del ballet homònim, basat en un conte de fades nadalenc escric per Alexandre Dumas, Txaikovski va seleccionar vuit dels números del ballet per formar una suite concebuda per tocar en concert. La suite es va tocar sota la direcció del compositor el 19 de març del 1892, amb ocasió d’una reunió de la secció de la Societat Musical a Sant Petersburg.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (divendres no festius, de 10 a 13 h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat.

També et pot interessar

Comentaris