15 diorames ja es poden visitar a la Capella dels Dolors de Vilafranca

15/12/2022 - 15:57h

L’Associació de Pessebristes de Vilafranca també ha fet pessebres a la basílica de Santa Maria, l’església de Sant Francesc i la farmàcia Miralles

Des del passat dijous, 8 de desembre, i fins al diumenge 8 de gener es podrà visitar l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal, a la Capella dels Dolors de Vinseum, a la plaça de Jaume I.
Aquest any es poden veure un total de 15 diorames i, com cada any, el pessebre de muntanya del Centre Excursionista del Penedès. Aquest any els autors dels pessebres són: Joan Carles Acedo Castro, Pau Acedo Vallès, Joan Albornà Rovira, Pere Xavier Albornà Rovira, Ramon Albornà Rovira, Xavier Almazán Martín, Miquel Alsina Pla, Juli Amadó Fernández, Joan Batet Sánchez, Raimon Casals Canalias, Pau Estruch Font, Blanca Ferré Carreras, Pere Joan Guinovart Armengol, Ramon Riera Bruch, Miquel Rosell Torné (en record), Remei Sogas Mascaró i Josep Vallès Cuscó.

Els horaris de visita previstos són els dies feiners de 6 a 8 de la tarda; i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. Com cada any, els dos dies de la Fira del Gall s’avançarà l’horari d’obertura, al matí a les 11 i a la tarda a les 5. Tot i que per a grups organitzats i escoles es pot concertar una visita fora d’aquests horaris.

Concurs infantil

Enguany, els nens i nenes rebran com a obsequi un retallable dibuixat per Pilarín Bayés, editat per la Federació Catalana de Pessebristes, i es podrà participar de nou en el repte del Joc del Pessebre. L’exposició, organitzada per l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, compta amb el suport de Vinseum, l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i les parròquies de Vilafranca. Des de dimarts passat, dia da Santa Llúcia, també hi ha pessebres de l’Associació a la Basílica de Santa Maria, a l’església de Sant Francesc i a la farmàcia Miralles.

També et pot interessar

Comentaris