19 espectacles formen la nova programació del teatre Cal Bolet i l’Auditori

13/12/2022 - 16:52h

Mishima obrirà el 5 de febrer una temporada que comptarà amb noms com Anna Roig, Quimi Portet o l’obra ‘La pell fina’ de la Flyhard

Menys espectacles però moltes accions paral·leles. Dimarts es presentava a l’Auditori Municipal la nova temporada d’espectacles professionals amb la presència del regidor de Cultura Ricard Rafecas, la compositora i cantant Anna Roig, el músic Ernest Martinez, la presidenta i tresorera de La Xarxa de Vilafranca, Eva Calvo i les tècniques de Cultura, Carla Sanmartín i Raquel Ill. El regidor de Cultura anomenava els 4 trets principals de la nova temporada: qualitat, diversitat, transformació i aposta pel talent local. “Es tracta d’una oferta qualitativament i quantitativa generosa i amb presència de totes les disciplines: teatre, música, circ i dansa”, deia Rafecas.

De febrer a juny del 2023 s’han programat dinou espectacles de diferents formats, pensats per a diversos públics i que inclouran des d’artistes consolidats fins a noves promeses de l’escena. Seran 9 concerts, 7 obres teatrals i 3 espectacles de dansa, dos d’ells, emmarcats dins del Dansòmetre.

La programació començarà el diumenge 5 de febrer amb el concert de la banda barcelonina Mishima, que presentarà el seu últim treball L’aigua clara. D’altra banda, Anna Roig farà l’estrena del seu nou disc Aportar bellesa al món després d’uns anys sense trepitjar els escenaris. També passaran artistes de la talla de Quimi Portet, la Camerata Penedès i altres propostes de circuits més alternatius com Maestro Espada. En aquesta ocasió també s’ha optat per a programar els joves cantautors Oriol Casals i Gabriel Kaaz a l’Espai Jove La Nau.

La temporada de teatre s’iniciarà amb Moriu-vos un espectacle de mirada crítica i rebel contra la idea establerta de vellesa i les respostes que dona la societat. També es podrà gaudir de l’espectacle del penedesenc Josep Julien, Bonobo que també compta amb la vilafranquina Neus Ballbé en l’equip artístic. Altres propostes que trepitjaran l’escenari de Cal Bolet són Al final, les visions, Una llum tímida o la proposta de Flyhard Produccions, companyia resident del teatre, La pell fina.

Pel que fa el públic familiar, podrà gaudir d’una oferta proposada tant per La Xarxa com pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i aplegarà l’espectacle de titelles El monstre de colors o d’altres propostes com El carreró de les bruixes o Els colors de Duke Ellington. Enguany, a més, l’Auditori acollirà de nou la Cantània 2023.

El Dansòmetre

El Dansòmetre, el Festival de Dansa que el 2023 arribarà a la seva sisena edició amb l’objectiu d’apropar la dansa a la ciutadania i construir un projecte de llarg recorregut serà el 29 d’abril. La programació del festival inclourà els espectacles professionals Rèquiem Nocturn de Pere Faura i Flor de Maig de la companyia La Dama que hi forma part el ballarí penedesenc Xavier Gumà. Venda d’entrades i abonaments

Les entrades per a tots els espectacles de la temporada ja estan a la venda per Internet i es vendran anticipadament a taquilla el dijous 15, divendres 16, dijous 22 i dijous 29 de desembre i dimecres 4 de gener de 18h a 20h i tots els dijous no festius en el mateix horari a partir del 9 de gener. Cal destacar també la possibilitat d’adquirir els abonaments Vine 2, Vine 4, Vine 10, Vine Jove i Vine Camerata que permeten accedir als espectacles amb interessants descomptes, a banda dels habituals per a gent gran, usuaris amb carnet de biblioteca, etc.

Per consultar els continguts complets de la nova temporada i comprar entrades, cal adreçar-se a espectacles.vilafranca.cat

També et pot interessar

Comentaris