Més de 60 activitats ompliran les celebracions de Nadal a Santa Margarida i els Monjos

13/12/2022 - 09:59h

La festa d’encesa de les il·luminacions es farà aquest dijous

Santa Margarida i els Monjos es prepara per encetar les activitats de Nadal que enguany comptarà amb més de 60 propostes fins el 6 de gener. Els follets de la llum i l’infant que resulti guanyador del sorteig per encendre les llums de Nadal, seran els encarregats de donar el tret de sortida a les festes i encendre la ilꞏluminació nadalenca al municipi.

La festa es durà a terme davant de l’ajuntament aquest dijous dia 15 de desembre i començarà a les 17 h amb un photocall amb els follets de la llum, la realització de tallers infantils i la colꞏlocació de les bústies per poder dipositar les butlletes per participar al sorteig per encendre la ilꞏluminació nadalenca.

A les 18 h tindrà lloc el sorteig per conèixer l’infant que encendrà les llums de Nadal, i també l’elecció de la nena i el nen que lliuraran la clau màgica a ses Majestats els Reis de l’Orient el proper 5 de gener. I finalment es premerà l’interruptor per encendre els llums que ilꞏluminaran Santa Margarida i els Monjos durant tots els dies de les festes de Nadal.

L’encesa de llums de Nadal anirà acompanyada de la primera projecció del mapping “La màgia del Nadal” a la façana de l’ajuntament. Posteriorment també es faran passis del mapping, cada 15 minuts de 18 h a 19 h, els dimecres 28 de desembre i 4 de gener davant de l’ajuntament; i el divendres 23 i el dijous 29 de desembre a les escoles velles de la Ràpita.

Fins el 6 de gener a Santa Margarida i els Monjos es poden gaudir d’una amplia varietat d’activitats preparades per les entitats i els serveis municipals per viure les festes nadalenques intensament. Actes dirigits a tota la família, però amb especial atenció cap als més petits, com per exemple, “Fem cagar el tió de Nadal a Cal Tionaire”, el Corretions, el parc nadalenc esportiu o el parc d’inflables i joc infantil. Es pot consultar tota la programació a smmonjos.cat.

També et pot interessar

Comentaris