El Noia pateix per superar el Patí Vilafranca en un derbi més igualat del que es preveia (3-1)

10/12/2022 - 22:32h

La clau ha estat el 2-1 dels de Sant Sadurní només 18 segons després de l’1-1

El clàssic altpenedesenc de l’OK Lliga ha tornat després de gairebé sis anys i ho ha fet en un enfrontament molt més equilibrat del que feia preveure la cassificació d’uns i dels altres. El Noia ha patit de valent per fer valer el cartell de favorit i fins la segona meitat no ha pogut imposar la seva superioritat. De fet, el primer temps ha acabat amb el 0-0 inicial després de 25 minuts de joc molt pla i sense oportunitats clares dels dos equips. Ha estat una primera part sense tensió i amb massa precaucions per part dels dos equips. Només una falta directa fallada pel local Gabarró en el minut 18 ha trencat la monotonia.

A la represa, el panorama ha canviat i s’ha pogut viure el que tothom espera d’un partit d’aquestes característiques. El Noia ha obert la llauna vilafranquina en el minut 31 gràcies a un potent xut de Toni Salvadó que ha entrat com un míssil a la porteria de Ferrer (1-0). El Patí Vilafranca no s’ha arrugat i ha aconseguit reequilibrar el marcador gràcies a una falta directa transformada per Pablo del Río (37′).

Just després de l’1-1 ha arribat el moment clau del derbi. Només posar la pilota en joc, el Noia s’ha desplegat en atac i 18 segons després d’encaixar el gol de l’empat, Xavi Costa ha tornat a superar Pol Ferrer (2-1). Ha estat un cop moral molt dur pel Patí Vilafranca que, a més, al cap d’un minut, ha desaprofitat una directa per part de Pablo del Río. Els últims dubtes s’han esvaït amb el 3-1 de Martí Gabarró (44′) al culminar una brillant jugada col.lectiva de tot l’equip sadurninenc.

En definitiva, treballat triomf del Noia que continua buscant l’objectiu de poder ser cap de sèrie a la Copa del Rei de Calafell. Per la seva banda, el Patí Vilafranca es queda amb el solitari punt que ja tenia abans del duel a l’Ateneu, però, com a mínim, ha ofert una imatge millor que la dels dos primers mesos de campionat.

CE Noia: Blai Roca, Xavi Costa, Toni Salvadó, Eloi Mitjans, Jordi Bargalló -cinc inicial- Adrià Ballart, Martí Gabarró, Kylian Gil, Guillem Monserrat

C.P.Vilafranca: Pol Ferrer, Arnau Ribas, Marc Palau, Gabriel Villares, Joan Vázquez -cinc inicial- Manu Necchi, Pablo del Río, Arnau Güell

Arbitres: Rubén Fernández i Joel García. Targeta blava a Marc Palau

Gols: 1-0 Toni Salvadó (31′); 1-1 Pablo del Rio (falta directa) (36’30”); 2-1 Xavi Costa (36’48”); 3-1 Martí Gabarró (44′)