El CP Calafell encaixa un 0-7 davant el Barça, tres dies després del triomf històric a la pista del Liceo (1-2)

06/12/2022 - 19:53h

L’equip blaugrana ha estat molt superior als de Ferran López amb 3 gols de Pau Bargalló

El CP Calafell ha encaixat una contundent golejada al pavelló Joan Ortoll davant el totpoderós líder, el FC Barcelona, que no ha donat la més mínima opció als del Baix Penedès (0-7). Ha estat un partit desigual en el que el Barça ha imposat la seva llei gràcies a l’efectivitat d’un Pau Bargalló pletòric. La derrota ha arribat només tres dies després que l’equip calafellenc aconseguís un triomf històric a la pista del Liceo, al pavelló de Riazor de La Corunya (1-2).

El bon partit de l’equip a La Corunya, que es va guanyar amb un gol de Martí Casas en el minut 45, no s’ha pogut repetir enfront un líder que ha arribat a les 10 primeres jornades de lliga amb el ple de punts (30). Pau Bargalló ha situat el 0-1 ben aviat (minut 4) i el mateix jugador sadurninenc, s’ha encarregat de signar el 0-2 i el 0-3 en només un minut (22′ i 23′). Abans del descans Ignacio Alabart ha col.locat el 0-4 i ha deixat en gairebé nul.les les opcions dels penedesencs.

Els últims dubtes s’han acabat esvaïnt només tornar dels vestidors. En el primer minut de la represa, el portuguès Joao Miguel Rodrigues ha situat el 0-5 i ha posat el punt i final a les poques esperances que encara podien tenir els de Ferran López. En el minut 35, Alabart ha tornat a marcar (0-6) i al cap de tres minuts, ha completat la golejada Marc Grau (0-7). La derrota encara hauria pogut ser més gran si Hélder Nunes no hagués errat un penal i Pau Bargalló una falta directa en els últims minuts d’enfrontament.

En definitiva partit per oblidar enfront el líder que no ha d’enfosquir la brillant temporada que està signant el CP Calafell. D’aquí quinze dies, els del Baix Penedès tenen un repte de primer nivell a la segona ronda prèvia de la Champions League que es disputa a Diessbach (Suïssa). Serà un altre moment clau de la temporada.