Els Falcons de Vilafranca celebren el seu 63è aniversari

Foto: Piro
01/12/2022 - 14:43h

El pregó obrirà aquest divendres els actes amb el tradicional Rally Falconer i l’actuació del dia 8 al Teatre Casal

Els actes del 63è aniversari dels Falcons de Vilafranca arrenquen aquest divendres amb el tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec de M. Àngels Sol i Bujaldon. A diferència d’altres anys, aquest any l’acte tindrà lloc al local dels Falcons.

Per dissabte, a les 12 s’iniciarà una jornada de tastos. Primer, amb el tast de vermuts Miró dirigit per Ester Bachs i Romaguera, directora del concurs de vermuts Premis Vinari dels Vermuts Catalans. El segon tast serà a partir de les 20.30 h i en aquest cas serà el de cassoles, on es podrà gaudir de vuit elaboracions creades per quatre membres de l’espai gastronòmic dels falcons i per quatre restaurants de la vila: Vilagut, Cal Ramon, La Paradeta del mercat de Sant Salvador i Mussonades. Tot acompanyat amb els vins i caves Romagosa Torné. En acabar hi haurà sobretaula musical amb DJ, obert al públic en general.

Diumenge, a partir de les 10 del matí serà el torn dels més petits, amb la jornada infantil. Primer, xocolatada, i tot seguit, tallers i activitats com: el ral·li fotogràfic, jocs gegants, taller d’estampació de samarretes, pintura de cares o estampació de ‘tote bags’. A les 12 del migdia hi haurà vermut.
El dimarts 6 arribarà el tradicional Rally Falconer, que arriba a la 29a edició amb sortida des de la rambla de Sant Francesc a les 8 del matí.

L’aniversari acabarà el dijous 8 amb la tradicional actuació d’aniversari. La jornada començarà a les 9 amb les matinades a càrrec dels grallers i exgrallers de la colla, que acabaran al local dels Falcons amb un esmorzar popular per 3 €. La recaptació de l’esmorzar anirà destinada a Creu Roja. A les 12 del migdia començarà la cercavila prèvia encesa de la tronada, que donarà pas a la tradicional actuació d’aniversari amb falcons i exfalcons, al Teatre Casal. Un cop finalitzada l’actuació, dinar d’aniversari al local dels Falcons per a falcons i exfalcons per tancar els actes.

També et pot interessar

Comentaris