Joan de Déu Prats presenta ‘El gran llibre de les bruixes catalanes’ a l’Agrícol

01/12/2022 - 11:00h

El llibre és un cant d’amor al nostre imaginari i un exercici de reparació històrica

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol acull la presentació del llibre El gran llibre de les bruixes catalanes, de Joan de Déu Prats, amb il·lustracions de Maria Padilla, publicat a l’editorial Comanegra.  La presentació anirà a càrrec de Joan de Déu Prats, l’autor del llibre, i de Miquel Florido, escriptor local, el proper divendres, 2 de desembre, a les 19,30h, a sala Sara Kirchner de L’Agrícol, en un acte organitzat per la Secció literària de l’entitat.

El gran llibre de les bruixes catalanes és un cant d’amor al nostre imaginari i un exercici de reparació històrica. Les bruixes catalanes reals i somiades ho recorden en aquest llibre a través dels seus prodigis i a través de la terrible persecució que van patir. Existeix un món visible i un d’invisible. El misteri sempre bategarà.

El gran llibre de les bruixes catalanes forma part de la col·lecció «Catalunya Fantàstica», grans àlbums il·lustrats que combinen la divulgació històrica i la meravella. El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya i El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya són altres títols que formen part de la col·lecció.

Joan de Déu Prats ha escrit més de cent-trenta llibres en l’àmbit infantil, juvenil i d’adults, traduïts a diferents idiomes. En el vessant d’adults ha conreat sobre tot la divulgació llegendística, mítica i històrica de Barcelona i de Catalunya. Ha escrit “Històrica mítica de Cap de Creus” i “Història mítica les Terres de l’Ebre”, “El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya”, “El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya” i  “El gran llibre dels exploradors catalans”, amb l’editorial Comanegra. També ha escrit “Enamora’t”, llegendes catalanes d’amor i “Dracs, llegendes catalanes amb passió de foc” i “Catalunya i 50 excursions a cascades i salts d’aigua”, amb Cossetània edicions, entre altres obres on barreja l’imaginari del país i la seva història. També té publicats cinc llibres sobre històries i llegendes de Barcelona i Girona.

També et pot interessar

Comentaris