Noia, Calafell, Vilafranca i Vendrell es trobaran a la segona edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès

30/11/2022 - 18:24h

Es jugarà el 30 de desembre a la Poliesportiva de Vilafranca

La segona edició del torneig solidari de Serveis Mèdics Penedès ja té data i calendari. Es disputarà a la Poliesportiva de Vilafranca el 30 de desembre amb la participació de CE Noia, CP Calafell, Patí Vilafranca i CE Vendrell pel que fa a equips sèniors i CP Vilafranca-Sant Ramon Femení 11-13 i CP Vilanova Femení 11-13 pel que fa a equips de base.

La presentació del torneig s’ha dut a terme a Vilafranca amb la presència dels presidents dels diferents clubs participants, del vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge, Benedicte Piquer, i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas. Enguany, el torneig serà a benefici de l’Associació Rebost-Rebost Solidari. Per col.laborar-hi, es podran adquirir butlletes a un preu de 5 euros per al sorteig de cinc lots de productes variats, que es farà el dia de la competició o bé portant llet, conserves de peix o oli.

Josep Gumà, un dels creadors del torneig, va explicar que “la primera edició va ser el 2019, però la pandèmia ens va tallar la progressió que teníem prevista. Ara recuperem la normalitat amb la previsió d’anar traslladant la seu en cada edició”.

L’activitat, el 30 de desembre, començarà a 2/4 de 5 de la tarda amb el partit entre els equips femenins del Vilafranca-Sant Ramon i el CP Vilanova. Poteriorment, arribaran les semifinals sènior que, segons el sorteig dut a terme durant la mateixa presentació, seran CP Vilafranca-CP Calafell per una banda i CE Noia-CE Vendrell per una altra. Seran partits de 20 minuts amb rellotge aturat. La final serà a les 8 del vespre del dia 30 a la Poliesportiva.

Durant la jornada també s’ha previst realitzar un homenatge a l’exporter, entre d’altres, de CP Vilafranca i CP Calafell, David Arellano. Arellano es va retirar a finals de la passada temporada, però degut a la greu lesió que es va produir durant la celebració de l’ascens a l’OK Lliga del CP Vilafranca, fins ara no ha estat en condicions de poder gaudir d’aquest reconeixement.

També et pot interessar

Comentaris