El curtmetratge ‘Pizza Hawaiana’ recull un nou premi cinematogràfic

29/11/2022 - 15:09h

Aquesta vegada ha estat al festival FESCILMAR de Veneçuela en la categoria de Millor Producció

Després de ser premiat recentment a la tercera edició del Festival Internacional de Cortometrajes de Cine Mundo a Argentina, ara ha estat guardonat aquest passat 26 de novembre com a Millor Producció Internacional a la VI edició del Festival FESCILMAR , que s’ha celebrat a Lechería-Anzoategui, ben a prop de la Barcelona veneçolana.

Aquest curtmetratge (rodat en català i amb equip penedesenc) està actualment fent un circuit per festivals de cinema nacionals, estatal i internacionals, i on ja ha estat seleccionat al Vinarfest de Villarrobledo (Albacete) , al Gastrocinema d´Alacant, al Colortape International Film de Brisbane (Australia) i recentment al Festival Internacional “El Lugar Sin Límites”, un dels més important de l´Equador, a part dels ja esmentats d´Argentina i Veneçuela. Properament participarà a l’Omovies International LGTBQ Film Festival a Nàpols (Italia) i a l’Utsav International Film Festival de Mumbay (Índia) al desembre.

Podem dir amb orgull que #pizzahawaianaelcurt està difonent el català pel món, ja que ha estat seleccionada a festivals d’Europa, Àsia, Austràlia i Sud-Amèrica.

“Pizza Hawaiana” és un curtmetratge on el vi és molt present, i ha comptat amb la col·laboració del celler Mas Perdut, la pizzeria Il Forno d’Aroma, JoPintu i el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris