El vilafranquí Anass Ahmidouch es proclama campió del món de kick-boxing a Marsella

29/11/2022 - 11:23h

Va guanyar el francès Eddy Nait Slimani en el combat final de la categoria de -65kg

Vilafranca té des d’aquesta setmana un nou campió del món de kick-boxing. Es tracta d’Anass Ahmidouch que la “Nuit des Champions” celebrada a Marsella va acabar obtenint en cinturó que l’acredita com a millor lluitador del món en la categoria de -65 kg. El vilafranquí va derrotar a la final al francès Eddy Nait Slimani que, fins aquest moment, era el vigent campió de la categoria. La clau del triomf del penedesenc va arribar en els dos darrers assalts de la final.

Anass Ahmidouch té 23 anys i des dels 18 que es dedica a aquest esport de manera professional. Va començar a practicar-lo quan en tenia 10 i vivia a Sant Quintí de Mediona. El 2013 va traslladar-se a Vilafranca i va començar a entrenar de manera regular al gimnàs del Team Ahmidouch que regenta el seu germà. Des d’aleshores, la seva progressió ha estat continuada. Ha estat campió estatal i d’Europa del seu pes en diverses ocasions i ara, amb el campionat del món a la butxaca, certifica que és un dels millors lluitadors de kick-boxing de l’actualitat